0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

La Galeria Abartium presenta obra recent de Francesc Arumí

La Galeria Abartium presenta obra recent de Francesc Arumí
Abartium galeria d'art presenta l’obra recent del pintor Francesc Arumí (Barcelona, 1951). A les sales 1 i 2, Abartium presenta l’exposició individual on mostra l’obra més recent del pintor Francesc Arumí que forma part de la Col·lecció Abartium. 
 
Arumí és precursor de l’avantguarda pictòrica catalana al costat d’autors com Llimós mariscal, Tito, Viplana o Perico Pastor a més d’Armenter i Moix. Va iniciar el seu camí creatiu formant-se a Barcelona on va estudiar Disseny Gràfic. A finals dels setanta presenta les seves creacions artístiques a Menorca i Mallorca, iniciant així el seu periple dins el món de l'art. Després de viatjar a Nova York, París i Amsterdam s'uneix a artistes de la talla de Xano Armenter i Santi Moix per a un important projecte creat en comú davant del Port de Barcelona al Metrònom que va comptar amb el suport de la Diputació de Barcelona.
Francesc Arumí és un clar exemple d'una pintura reflexiva, poblada d'insinuacions, misteri, on el pas del temps ha estat el factor essencial perquè es pogués materialitzar amb la rotunditat i contundència que emana d'ella.
Arumí és un artista solitari. La seva vida, el seu mètode de treball i la seva obra són absolutament inseparables. Aïllat de les grans urbs, porta més de vint anys vivint al camp. Un aïllament absolutament necessari per trobar el temps que necessita per pintar. (...) Més preocupat per trobar el seu camí, ha optat pel silenci i la reflexió. Una reflexió poblada de trobades i desencontres, d'anades i vingudes. 
Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal