Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

Nova temporada a l'Espai d'Art Contemporània Caldereria 50

Nova temporada a l\'Espai d\'Art Contemporània Caldereria 50
bonart santiago de compostel·la - 02/10/15

El 2 d'octubre a les 20h, l'Espai d'Art Contemporània Caldereria 50 obre la temporada 2015--2.016 amb dues exposicions que romandran en sengles sales fins al 17 de novembre. Aire Centre d'Art i Galeria Metro promouen l'Espai de Creació Contemporània Caldereria 50. Dos projectes i una iniciativa comuna: promoure l'art actual mitjançant tallers, exposicions i esdeveniments que contribueixin a dinamitzar a activitat cultural i estimular la participació ciutadana en els processos de creació artística.

D'una banda, Aire centre d'Art exposarà les peces de l'arquitecte compostel·là Iago Seara, que mostrarà la seva cara més artística. De l'altra, la Galeria Metro farà un recorregut per les diferents peces d'obra gràfica, en paper, de Luís Caruncho. En un i altre espai, el paper, com a material bàsic i indispensable per a la creació artística, serà el protagonista.

Entre el paper i el buit, és l'exposició de Iago Seara que podreu gaudir en Aire centre d'Art. Conté una col·lecció de peces minimalistes en què cada traç, fet mitjançant talls, descobreix els diferents substrats de què està fet el cartró, material protagonista a la mostra.

S'ensenyen així, les possibilitats que donen els plecs i les esquerdes en treballar amb paper. A més, es completa l'exposició amb dos tallers al novembre, un per a famílies i un altre per a adults, en els quals el propi Seara explicarà la seva obra i els ajudarà a acostar-se a cada pell del cartró.

A la Galeria Metro l'obra gràfica de Luís Caruncho serà la protagonista. Un homenatge en el qual es redescobrirà la trajectòria d'aquest reconegut constructivista abstracte. A les parets veureu un exemple de les diferents variacions de les seves gofrats, en els quals es combinen les formes i els colors purs, el que li permet treballar també les ombres.

A l'exposició s'hi exposen altres obres, totes elles en paper, que mostren els seus jocs geomètrics i de color, descobrint l'evolució de Caruncho i la seva relació amb altres creadors com Camilo José Cela.

Impremta Pages - banner-180x178thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90