FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"La cuina de l'Art" al Museu i el Parc Arqueològic Mines

bonart gavà - 14/10/15
Eude, genericq2w-MKl4
El Museu i el Parc Arqueològic Mines de Gavà inaugura l'exposició La cuina de l'Art. Oli, sal i altres condiments de la Fundació Hervás Amezcua. La inauguració tindrà lloc el 18 d'octubre, a les 12 h.

Exposició col·lectiva formada per pintura, escultura, fotografia i text, pensada i produïda - en exclusiva - amb la intenció de difondre i promoure l’obra dels creadors de l’àmbit artístic i literari que en formen part de la Fundació Hervás Amezcua.

La proposta d’aquesta edició vol aportar una mirada artística al món culinari – tot i que aquesta temàtica sigui vigent des de fa molts segles – donat que durant els darrers anys la gastronomia ha sobrepassat les parets del seu propi espai i s’ha transformat en un ens viu, amb una força aclaparadora i que és present a gaire bé qualsevol vessant del nostre àmbit.

Hi participen: Concha Ibáñez, Mercè Carbonell, Jesús Zori, Esther Xandri, Maite Marín, Ei PoiNT, Coia Boqueras, Adelaida Murillo, Mai Martín, Carme Riera, Carme Ollé, Borja Llopis, Viki Bassols, Ferran Soriano, Pura Navarro, Luisa García-Muro, Mariana Trinidad, A. Hervás Amezcua, Margarida Garcia-Andreu, Paloma González Xavier Adroer, Manel Alonso, Núria Ruiz Castell.

L’exposició romandrà oberta fins al 29 de novembre.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021