L’escultor barceloní, ha estat l’última inspiració de Casa Vives, que ha volgut compartir la seva obra amb una col·lecció de xocolatines i pastissos que han pres la forma del Cavall de Barcelona. Aquests pastissos neixen amb la voluntat de ser un punt de trobada entre la pastisseria i les arts plàstiques, fomentant l’intercanvi de tècniques i idees en la creació d’obres tan efímeres com són els dolços. Les xocolatines en xocolata blanca o negre, i interior de caramel i trossets de llimona; i els pastissos en mousse de xocolata amb llet amb trossets de xocolata negre i sal marina, bescuit de sacher sobre streusel de cacao; o bé, mousse de xocolata blanca amb fruita de la passió, i bescuit d'avellana sobre sablé de vainilla; ja són disponibles als establiments.
Casa Vives
Fundada en 1895 per José Vives i Tarruella, Casa Vives és avui en dia regentada per la quarta generació de la família. Buscant la re-invenció constant del producte dins dels cànons de fabricació artesanal, la insígnia personal de la pastisseria (donada l'herència que han rebut), és poder oferir als clients i amics des de la pastisseria més tradicional fins a creacions més sofisticades i més actuals, on la qualitat de les matèries primeres és primordial.
Xavier Dols
No abunden artistes tan sorprenents com Xavier Dols. Aquest escultor, format a l'Escola Industrial i en els estudis de Ramón Aumedes i Nicolau Ortiz està desenvolupant en solitari una labor de síntesi que fon almenys tres factors: un coneixement carregat d'amor per les tècniques escultòriques tradicionals; agudesa per explorar la potencialitat plàstica tant dels objectes banals com de les combinacions insòlites; i un gran sentit de l'harmonia. En altres paraules l'obra de Dols té elements del noucentisme, del surrealisme i de l'art pop amalgamats i transcendits mitjançant la vocació d'actualitat i el sentit de l'humor.