FCC-Segell-banner4
L’Ajuntament de Girona i la Fundació “la Caixa” renoven l’acord de col·laboració

Exposicions

L’Ajuntament de Girona i la Fundació “la Caixa” renoven l’acord de col·laboració

BanerJaumeRiba05thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

L’Ajuntament de Girona i la Fundació Bancària “la Caixa” renoven l’acord de col·laboració per afavorir l’activitat social i cultural a Girona.


L’alcaldessa de Girona i presidenta de la Fundació Auditori Palau de Congressos de Girona, Marta Madrenas, i el director d’Institucions a la Direcció Territorial Catalunya de Caixabank, Joaquim Macià, van renovar el 29 de novembre de 2019 el conveni de col·laboració entre els dos organismes per afavorir el desenvolupament de les diverses activitats de caràcter cultural i social que es duen a terme a l’Auditori de Girona.


La signatura es va fer al despatx d’Alcaldia de l’Ajuntament de Girona.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021