JP_Bonart-1280x150px-Online-

Notícies

Bòlit_LaCarbonera acull la performance de Natàlia Espinet i Denys Blacker

Bòlit_LaCarbonera acull la performance de Natàlia Espinet i Denys Blacker
bonart girona - 13/11/15
El 14 de novembre Bòlit_LaCarbonera acull la performance de Natàlia Espinet i Denys Blacker a les 19 h.
Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona vol contribuir a la creació i difusió de l'art d'acció a Girona en col·laboració amb els i les artistes i els estudiosos i estudioses que treballen en aquest camp. Per això, des de 2014 hem iniciat una programació anual d'art d'acció que té com a seu els espais Carbonera i Cisterna i convidem el públic a participar-hi. 
 
Aquest segon cicle, organitzat per l'Associació Gresol en col·laboració amb Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona,  La Bonne, Centre de Cultura de Dones Francesca Bonemaisonel Museu d'Història de Girona i el Festival FEM_15, Trobada Internacional de Dones Artistes d'Art d'Acció, consta de 5 sessions la primera de les quals està protagonitzada per Natàlia Espinet i Denys Blacker.
 
La recerca creativa i experimental de Natàlia Espinet (Barcelona 1962) gira al voltant de la dansa i l'art d'acció desenvolupant-se entre treballs de solo i col·laboracions amb d'altres artistes i col·lectius. Dissabte presenta la peça Rumbrejar.
 
A través de la improvisació, Denys Blacker (Londres, Anglaterra, 1961), fundadora de l’Associació Gresol i de Corpologia, investiga els límits entre pensament i sentiment, intenció i acció oferint noves aproximacions a la naturalesa de la realitat.
 
banner-oro-180x180La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88