FCC-Segell-banner4

Certàmens

Les Reials Drassanes acolliran, del 17 al 21 de febrer, la segona edició de la Fira FAMA

bonart barcelona - 16/11/15
Eude, genericbanner-elscatala-180x180px
El Gremi d'Antiquaris de Catalunya torna a organitzar la Fira d'Art Modern i Antic de Barcelona (FAMA) amb l'objectiu de consolidar-la i convertir-la en referent a la ciutat. Del 17 al 21 de febrer de 2016, les Reials Drassanes de Barcelona acolliran més de 5.000 anys d'història a través de l'art i les antiguitats que presentessin prop de trenta expositors de tot l'Estat que es preveu que assisteixin en aquesta segona edició de FAMA.

Quan encara queden més de tres mesos perquè obri les seves portes, FAMA ja compta amb més d'un 80% dels expositors i reconeguts galerista com Lorenart, Gothsland i l'alemanya Kotubi han confirmat la seva presència per segon any consecutiu a la fira.

La mostra ocuparà uns 2.000 metres quadrats i reunirà més de 20.000 peces de mobiliari, pintura, escultura, joieria i ceràmica. El Gremi d'Antiquaris de Catalunya continua apostant per apropar el món de les antiguitats a tots els públics. La fira va dirigida a un públic heterogeni: des dels principals col·leccionistes de tot Espanya, fins a gent sense possibilitats d'adquirir grans peces però amb un interès a conèixer-les i valorar-les, passant per gent jove atreta per l'art i les antiguitats.

Segons ha explicat el president del Gremi d'Antiquaris de Catalunya, Carles Xarrié, "el nostre principal objectiu en aquesta segona edició és consolidar la fira, i que Barcelona torni a ser capital de l'art i un referent en el sector".

Durant la primera edició, prop de 7.000 persones van passar per les Reials Drassanes.

A la imatge, una fotografia de l'edició del 2015.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021