FCC-Segell-banner4
Rodin, Giacommetti i Carlos Pérez Siquier obren l’any als espais de la Fundació Mapfre

Notícies

Rodin, Giacommetti i Carlos Pérez Siquier obren l’any als espais de la Fundació Mapfre

bonart madrid - 04/12/19
180x180thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Amb una proposta que, com és habitual en la seva programació, combina mostres de pintura i fotografia, Fundació MAPFRE organitzarà per al proper any, en els seus espais expositius de Madrid i Barcelona, ​​un total de deu exposicions. En el conjunt conflueixen alguns dels grans noms de la pintura i l'escultura, així com de la fotografia contemporània, Auguste Rodin, Alberto Giacometti i Leonora Carrington o Carlos Pérez Siquier, Lee Friedlander i Bill Brandt, entre d’altres.


A més, la Fundació Mapfre obrirà al juny de 2020 un nou centre d'art enfocat principalment a la fotografia a Barcelona.


Fundació MAPFRE obre l'any amb Rodin-Giacometti una exposició que explora per primera vegada a Espanya els paral·lelismes i les disparitats entre l'obra dels dos artistes, generant així un diàleg que ens mostra les connexions entre el seu treball. La mostra es podrà veure a partir d'el 4 de febrer a la Sala Recoletos, situada al Passeig de Recoletos, 23, a Madrid.


I a Barcelona, ​​Fundació MAPFRE presentarà el 13 de febrer a la Casa Garriga Nogués l'obra de Carlos Pérez Siquier (1930). Aquesta gran retrospectiva sobre el fotògraf d'Almeria, es planteja com un recorregut a través de les seves sèries més assenyalades, realitzades entre 1957 i 2018, amb una important aportació d'imatges inèdites i per tal de promoure el reconeixement internacional d'una figura que va ser guardonada a 2003 amb el Premi Nacional de Fotografia concedit pel Ministeri de Cultura espanyol.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68