banner-1280x150-gene

Notícies

I Jornada de Ceràmica Negra a l’obrador de Ceràmiques Marcó

I Jornada de Ceràmica Negra a l’obrador de Ceràmiques Marcó
bonart quart - 02/12/15
L’Associació Catalunya Art ha organitzat pel dia 4 de desembre la I Jornada de Ceràmica Negra, que tindrà lloc a l’obrador de Ceràmiques Marcó de Quart, i en la inauguració de la qual hi participarà el diputat de Noves Tecnologies de la Diputació de Girona, Albert Gómez.
En aquests moments, l'associació està redactant el projecte per impulsar l’Institut Transfronterer dels Oficis Artesans a l’Espai Català Transfronterer en el marc de l’objectiu de Cooperació Territorial Europea (INTERREG 2014-2020). I en el context transfronterer, aquesta Jornada pretén ser la primera de tot un seguit d’accions adreçades a impulsar un nou model d’emprenedoria artística i artesana. L’objectiu és analitzar i debatre processos de revaloració del producte, entès com a objecte cultural, sempre des de l’aplicació de la innovació i la creativitat, fent especial èmfasi en l’àmbit de la ceràmica.
És tracta d’una jornada oberta a tot el teixit creatiu: des d’artesans, artistes i emprenedors, fins a centres de formació i aprenentatge, i a tots els col·lectius que formen el mercat de l’artesania i l’art contemporani.
La Jornada, compta amb la col·laboació de l’Ajuntament de Quart, la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la Fundació Rafael Masó, l’Escola Massana de Barcelona i la Casa de la Generalitat de Perpinyà.
Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1Eude, generic

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal