FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Street Attitude", de Kristine Tsala a la Galeria Out of Àfrica

bonart sitges - 03/12/15
Baner_OscarTusquets_Bonart_360x356_v2on-Habita-el-Masclisme-EXPO-FundSERGI-banner-bonart
Street Attitude és el títol de la mostra que, del 5 de desembre del 2015 al 31 de gener del 2016, presenta el treball de l’artista plàstica camerunesa Kristine Tsala a la Galeria Out of Àfrica de Sitges.

En els darrers 30 anys, una nova generació d’artistes ha transformat la imatge de l’art africà, tot renovant i ampliant els límits de les seves expressions artístiques per rivalitzar amb els artistes més grans del món occidental. El paper de la dona en aquest canvi és indiscutible. Aquestes artistes dones tenen la mateixa passió: crear, explorar, participar i qüestionar els codis que sovint s’enganxen a la seva pell.

Kristine Tsala és una de les artistes més destacades de la nova escena camerunesa. Membre del col·lectiu 3Kokorikos, l’artista, de 36 anys, viu i treballa a Douala.

En les seves pintures es pot observar la vitalitat, una abundància de colors i formes, que ella anomena “l’actitud del carrer”.

El carrer és la font d’inspiració de Tsala. Les figures humanes de Kristine Tsala són hereves d’artistes parisencs, com ara Jean Gabriel Domergue, i de les figures femenines manieristes d’Amedeo Modigliani, passant per les màscares i les estatuetes africanes, la fauna i la flora.

Els seus personatges, elegants i prims, que s’allarguen com si fossin gegants, són pintats amb colors suaus i brillants que permeten la contemplació d’un teixit impregnat amb missatges significatius.

A la imatge, detall de Sweet Escal 2, 2015 de Tsala.

Et poden
Interessar
...

817x68