Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

Museu Can Framis acull "L'art de col·leccionar: Ernesto Ventós. colección olorVISUAL"

Museu Can Framis acull \
bonart barcelona - 19/01/16
La Fundació Vila Casas inaugura el 25 de gener a les 19 h. al Museu Can Framis l'exposició L'art de col·leccionar: Ernesto Ventós. colección olorVISUAL. 

La mostra, que se situa en el marc d'una nova edició del cicle L'art de col·leccionar, és una aproximació a la col·lecció d'Ernesto Ventós (Barcelona, 1945), empresari, perfumista i col·leccionista, dedicat des de fa quasi 40 anys a la recerca d'obres d'art que li suggereixin memòries olfactives. 

El resultat d’aquesta cerca es titula colección olorVISUAL i recull treballs d'autors contemporanis de rellevància, una selecció dels quals —amb peces de Pep Agut, Manel Armengol, David Ymbernon, Jannis Kounellis, James Clar, o Oleg Dou, entre d'altres— s'exposa al Museu Can Framis fins al 3 d'abril. 

L'exposició s'inaugura el mateix 25 de gener, a les 19 h, en un acte que inclou una conversa entre el protagonista i artífex de la col·lecció, Ernesto Ventós; la directora i conservadora de la col·lecció, Cristina Agàpito, i el comissari del cicle, Daniel Giralt-Miracle.
Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1banner-oro-180x180-gene

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1