FCC-Segell-banner4
El Puntal de la Fundació Lluís Coromina presenta \

Exposicions

El Puntal de la Fundació Lluís Coromina presenta "Equilibris precaris" de CaboSanRoque

bonart banyoles - 21/01/16
Baner_SantiMoix_Bonart_180x180Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
Del 23 de gener al 5 de febrer del 2016 El Puntal-Laboratori de les Arts de la Fundació Lluís Coromina de Banyoles presenta Equilibris precaris, instal·lació sonora de CaboSanRoque. La inauguració s'ha programat a les 20 h. del dia 22 de gener del 2016.

CaboSanRoque va néixer el 2001 com a col·lectiu musical, manllevant el nom d'un vell transatlàntic. Actualment està integrat per Laia Torrents (Barcelona, 1976), enginyera industrial, i Roger Aixut (Barcelona, 1975), arquitecte, que van deixar la indústria per dedicar-se plenament a CaboSanRoque. A cavall entre grup de rock experimental, artistes plàstics i performers, CaboSanRoque desborda les categories gràcies als seus artefactes: matèria i ona, màquines musicals i instruments que fan soroll, objectes en sèrie que es tornen únics en els seus collages mecànic-sonors. En catorze anys d'existència, CaboSanRoque ha generat una població heteròclita de màquines musicals que viatgen d'una escena a l'altra i han col·laborat amb grans noms de l'escena musical, popular i experimental, i de les arts escèniques i plàstiques.

Després de presentar la seva exposició antològica La cobla patafísica, a principis del 2015 al centre Arts Santa Mònica de Barcelona, la Fundació Lluís Coromina va oferir a CaboSanRoque un espai al Puntal d'Arts de Banyoles per tal de què la seva col·lecció de collages mecànics-sonors pugui continuar creixent. Com a celebració de l'inici d'aquesta col·laboració, CaboSanRoque presenta a Banyoles la instal·lació sonora Equilibris precaris.

Foto Inga Knölke.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021