FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Puntifinal (Quasi una retrospectiva)" de Francesc Puntí, a La Casa de la Paraula

bonart barcelona - 25/01/16
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)
Del 25 de gener al 10 de febrer, La Casa de la Paraula (carrer Rosselló, 154, Barcelona) acull la mostra Puntifinal (Quasi una retrospectiva), de Francesc Puntí.

L’exposició recull obres realitzades durant trenta anys i està dividida en tres períodes: el primer, de 1972 a 1982, són pintures a l’oli que aglutinen la passió i l’amor per aquesta tècnica.

Un segon període, que va de 1982 al 1992, reuneix un conjunt d’obres realitzades amb terres ceràmiques barrejades amb làtex i pigments que van suposar un allunyament de la pintura tradicional a l’oli i que pretenien introduir-se en el món de les textures cercant altres qualitats i tonalitats alhora que hi ha un progressiu distanciament d’aquell amor passional del període anterior.

I finalment un darrer període que va del 1992 al 2002 realitzat amb resines, silicones i materials plàstics diversos que suposa una mena de separació amigable de l’univers de la pintura i que dóna nom també al títol de l'exposició: Puntifinal.

La retrospectiva va complementada per dues produccions videogràfiques; l’una, realitzada per Julián Álvarez, es podrà veure el dia de la inauguració, el 4 de febrer, i l’altra, el dia de la cloenda que és el 10 de febrer; en aquest cas un vídeo realitzat per F. Puntí que vol convidar a conversar als espectadors, titulat Punt i final.

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88