FCC-Segell-banner4
Guanyadors del X Premio Eurostars Hotels La Teva Mirada és Personal

Convocatòries

Guanyadors del X Premio Eurostars Hotels La Teva Mirada és Personal

bonart barcelona - 03/02/16
Nial nou-180x178Banner-Flama-180x180px_v1-esp
El jurat del Premi Eurostars Hotels de Fotografia La teva Mirada és personal ha fallat els guanyadors de la desena edició del certamen, el primer premi ha recaigut en el fotògraf madrileny Raúl Barbero  Carmena, autor d'una fantàstica fotografia en blanc i negre del funicular lisboeta. El guanyador de la desena edició del certamen, destinat exclusivament a clients de la cadena, es va allotjar a Eurostars Das Letras 5 *, la privilegiada i cèntrica ubicació li va permetre retratar gairebé arran de terra l'Elevador da Glòria, reflectint una de les estampes més representatives d'aquesta ciutat Eurostars Hotels.

"Vaig voler fer una presa diferent i allunyada de la clàssica foto presa per centenars de turistes, en la qual emfatitzés, d'una banda, el gust antic i tradicional que representa aquesta espècie de funicular mitjançant la seva conversió a blanc i negre", explica Barbero . "La imatge la vaig prendre quan em dirigia a conèixer el centre històric de Lisboa, només una hora després de la meva arribada a la capital portuguesa", afegeix el fotògraf. La presa baixa i la seva escassa profunditat de camp "realcen l'escena aportant un desenfocament del Elevador, que al costat de la textura del paviment doten la imatge d'una força visual important".

El guanyador de la desena edició del certamen ha estat premiat amb una estada gratuïta de cinc nits en l'establiment Eurostars Hotels de la seva elecció, després d'haver estat guardonat amb un accèssit en la tercera edició del Premi Eurostars Madrid Tower de Fotografia. El segon premi ha recaigut en el professor d'arquitectura granadí Juan Manuel Maroto, gràcies a una fantàstica imatge que mostra al detall el sostre interior de laSagrada Família. El participant, que ja l'any 2014 es va proclamar guanyador del Premi Eurostars Grand Marina de Fotografia, podrà gaudir d'una estada gratuïta de tres dies en qualsevol dels hotels de la cadena.

El tercer premi ha estat atorgat a la portuguesa Ana Monteiro, gràcies a una original fotografia de nit presa des de la piscina de l'Eurostars Rio Douro Hotel & Spa 4 *, que també ha estat reconeguda amb el Premi Especial Eurostars Hotels. El Premi especial del Públic ha recaigut sobre José Manuel Fernández Balseiro, autor de l'encantador retrat d'una església Ourense. Diego López Sebastián s'ha fet amb el Premi especial a la fotografia més Divertida, gràcies a una original imatge que mostra la Torre Eiffel des dels peus d'un turista.

Juntament amb la resta d'accèssits, Eurostars Hotels repartirà entre els guanyadors més de 15 nits d'hotel gratuïtes. A més, a partir del mes de març s'iniciarà una exposició itinerant amb les fotografies premiades, que durant l'any 2016 recorrerà la pràctica totalitat dels establiments d'Eurostars Hotels. La propera edició del Premi Eurostars Hotels de Fotografia La Teva Mirada És Personal començarà al maig, i els usuaris que ho desitgin podran penjar les seves fotografies a la pàgina web del concurs.

Et poden
Interessar
...

817x68