banner-elscatala-817x88px
CCA Andratx presenta dues exposicions col·lectives sobre art alemany

Exposicions

CCA Andratx presenta dues exposicions col·lectives sobre art alemany

bonart andratx - 05/02/16
Baner_Viladot_Bonart_360x3562Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat
Com a part del programa de les Setmanes Alemanyes, CCA Andratx presenta dues exposicions col·lectives comissariades que acosten al visitant a l'art alemany i a la seva influència en l'escena d'art internacional a través de la connexió amb Mallorca.

Les dues exposicions seran inaugurades el 13 de febrer a les 20 h. i comptaran amb la presència de diversos artistes integrants en l'exposició, així com de la comissària Patricia Asbaek.

L'exposició col·lectiva Berliner Bahnhof a CCA Gallery està dedicada a Berlín, la capital de món de l'art contemporani internacional, però no està limitada a artistes alemanys o fins i tot a una sèrie d'artistes o obres en concret. El títol es refereix, òbviament, a l'Hamburger Bahnhof de Berlín, un dels museus d'art contemporani més prestigiosos. La naturalesa temporal de Bahnhof es reflecteix literalment en el concepte d'aquesta exposició i mostra com l'escena d'art berlinesa està en constant canvi a causa de la incessant entrada i sortida d'artistes de tot el món que escullen viure i treballar a Berlín durant un període de temps en la seva carrera. Berliner Bahnhof  romandrà oberta fins al 30 de juny del 2016.

Wendezeit és el terme alemany per a moments de canvis importants i té diverses capes de significat en el context d'aquesta exposició. L'exposició agruparà treballs d'uns 50 artistes que representen una generació nova i emergent la qual té el potencial d'arribar a ser tan important com la generació d'artistes alemanys que va visitar CCA en els seus primers anys, de 2001 al 2005, que han dominat el món de l'art durant els últims 10 anys. La mostra es podrà visitar fins al 30 de juny del 2016.

Et poden
Interessar
...

817x68