FCC-Segell-banner4
L\'Hotel Eurostars Gran Valencia 4 * acull una exposició de  José Velázquez de Castro

Exposicions

L'Hotel Eurostars Gran Valencia 4 * acull una exposició de José Velázquez de Castro

bonart valència - 25/02/16
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Eude, generic
L'Hotel Eurostars Gran Valencia 4 * acull una exposició de l'artista José Velázquez de Castro, que es podrà visitar de l'1 de març al 31 de maig de 2016. La mostra, titulada Amb passió, és un compendi de dansa, música i sensacions expressades a través de la tela.
"La figuració encarnada per músics i ballarins flueix a través de traços contundents, d'espesses pinzellades plenes de vitalitat. Rostres sense ulls que senten, gaudeixen, estimen i viuen en una simfonia constant de color". Així explica el crític d'art Antonio Serra Junior l'obra de José Velázquez de Castro, un artista "carregat d'una expressivitat exacerbada".

José Velázquez de Castro combina la seva dedicació a la pintura amb la il·lustració en televisió, premsa i revistes. Ha realitzat exposicions individuals i col·lectives a ciutats com Madrid, Barcelona, ​​Alacant i València, la seva ciutat. Així mateix, ha participat en diverses fires d'art i certàmens pictòrics.

El seu estil artístic es troba influenciat pels mestres que més admiració li desperten, com Willem de Kooning, Edgard Munch, Henri Matisse, Auguste Rodin o Alberto Giacometti. Com a resultat d'aquestes influències, Velázquez de Castro ha creat un art dinàmic que en 2015 ja va exposar a l'Hotel Eurostars Gran Valencia 4 * i l'Hotel Eurostars Lucentum 4 * d'Alacant amb dues de les seves sèries anteriors: Intangible i xiuxiuejants batecs.

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88