FCC-Segell-banner4
Jornada de Professionalització EACC

Notícies

Jornada de Professionalització EACC

Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWBanerJaumeRiba05
Divendres que ve dia 20, a par]r de les 17.00 hores, a l'Espai d'Art Contemporàni de Castelló -EACC- (Carrer Prim, s / n. 12003 Castellò de la Plana), l'Associació d'Ar stes d'Alacant, València i Castelló -AVVAC-, organitza una jornada oberta al públic, per reflexionar i donar a conèixer algunes de les propostes que actualment vertebren i ajuden a transformar el territori de Castelló, tant des de propostes personals, institucionals, d'empresa, com la gestió d'espais i programes d'art. 

Al mateix temps, s'establirà una conversa amb dos projectes allunyats de Castelló, però que comparteixen lògiques perifèriques, més enllà dels entramats de mercat o la lògica acadèmica. S'exposaran les seves realitats i recorreguts.

 
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner