Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

Un viatge sensorial per la trajectòria de Lluís Llach omple l’Arts Santa Mònica

Un viatge sensorial per la trajectòria de Lluís Llach omple l’Arts Santa Mònica
bonart barcelona - 18/12/19

Un Lluís Llach virtual dona la benvinguda a l’exposició Lluís Llach. Com un arbre nu interpretant al piano “Com un arbre nu” gràcies a una tecnologia puntera a Europa. L’exposició es podrà visitar fins al 26 d’abril de 2020 a l’Arts Santa Mònica i és una mirada artística i multisensorial pels paisatges personals que el músic empordanès ha desgranat en la seva obra i que comptarà amb una sèrie d’activitats durant el temps que estigui exposada a l’Arts Santa Mònica com ara taules rodones, projeccions, concerts i conferències. L’exposició està dividida en vuit àmbits anomenats com els títols d’algunes cançons seves, on s’hi recull discografia i trajectòria vital. L’espai central de la mostra és un far. Hi sonarà una banda sonora de deu minuts de durada que contindrà fragments de les cançons més populars de Lluís Llach. La llum del far marcarà el nord de l’exposició i, per dins, es convertirà en una capsa de música gegant.

Es tracta de composicions que prenen una dimensió física, ja que es defineixen amb objectes que s’il·luminen a mesura que van sonant. El recorregut s’acaba amb “Laura”, homenatge a l’amistat amb la guitarrista desapareguda recentment.

Un dels atractius de l’exposició és que els visitants podran viure una experiència única al veure Lluís Llach en realitat virtual gràcies a la tecnologia desenvolupada per l’empresa catalana Labsid.

El públic, amb unes ulleres de realitat virtual, podrà entrar en un entorn que recrea una antiga biblioteca. Al mateix temps, es començaran a sentir les notes de la cançó “Com un arbre nu”, tocades al piano i entonades pel cantant. Acabada la cançó, el músic s’aixecarà del piano i saludarà els espectadors de forma personal.

inclassificablesBaner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88