FCC-Segell-banner4
Exposició fotogràfica completa de Colita al CAF

Exposicions

Exposició fotogràfica completa de Colita al CAF

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014La-Galeria-201602-recurs
El Centre Andalús de la Fotografia (CAF) acull des del 18 de desembre la primera exposició antològica de la fotògrafa catalana Isabel Steva Hernández, coneguda artísticament com a Colita.

La mostra estarà activa fins l'1 de març de 2020 i ocuparà pràcticament tot l'edifici. L'exposició Colita, ¡porque sí! consta d'111 fotografies, entrevistes, documents gràfics i projeccions.

La mostra abasta cronològicament la seva dilatada carrera, des de les primeres fotos dels anys seixanta fins treballs més recents, com ‘Inexorable’ (2005) –on hi planteja una reflexió bruleta al voltant del mitjà fotogràfic–, en paral·lel a la revisió dels diversos itineraris del seu ingent arxiu: del món del flamenc a la fotografia de combat feminista; el joc de la dualitat, el cinema, la Nova Cançó, la Gauche Divine, el món del teatre i l'espectacle, la tauromàquia o el paisatge urbà de Barcelona i la seva àrea metropolitana, entre d'altres.

Comissariada per Laura Terré i patrocinada per la Fundació Catalunya-La Pedrera, a banda de les fotografies, que es trobaran a les sales Afal i Imagina, l'exposició inclou la projecció de 8 reportatges periodístics i un audiovisual/entrevista a la fotògrafa a les sales Amalia López Cabrera i Jorge Rueda.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021