banner-elscatala-817x88px
\

Exposicions

"Street Style" de Margarita González a ArtAmore

bonart sitges - 11/04/16
Eude, genericBanner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
ArtAmore del carrer Parellades, 57 de Sitges presenta del 16 d'abril al 12 de maig l'exposició Street Style de Margarita González.

Margarita González és graduada en Arts Aplicades i Oficis Artístics a l'Escola d'Arts i Oficis d'Oviedo (Astúries) en 1978. Dibuix artístic amb Magín Berenguer. Composició i color amb Bernardo Sanjurjo. Escultura amb Ricardo Alba. Projectes i decoració amb Guillermo Zarracina. Pintura al Oleo (1995) en Estudi-Taller Margón (Gijón). Ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives a Espanya i a nivell internacional. Realitza tallers de Artteràpia destinats a adults i nens, per potenciar l'autoconeixement i la intel·ligència emocional a través de la creativitat.

El llenguatge del carrer, la personalitat a través de la roba. El color vermell per la seva frescor i moviment. A través del temps, la pintura ha reflectit la història a través de la indumentària. Ens ha ajudat a conèixer a personatges rellevants, però també a la societat representada en les obres d'art. Des de Fra Angelico a Velázquez, des d'August Macke a Edward Hopper, Irving Penn o Cecil Beaton. "Street Style" parla d'avui, de la gent del carrer que, paral·lelament o independentment de les passarel·les de moda, interpreta, mescla i crea la seva pròpia forma visual de definir-se. En "Street Style" Margarita González treballa sobre cartó industrial gris i utilitza pintura acrílica, per reflectir el color i la textura de la ciutat. El vermell de la vida queda integrat en els personatges i es transparenta a través d'ells.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat