Expo Josep Coll 2022 baner
Juan Cuéllar a la Galeria My Name\'s Lolita Art

Exposicions

Juan Cuéllar a la Galeria My Name's Lolita Art

bonart madrid - 13/04/16
Banner300x300Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
Galeria My Name´s Lolita Art presenta del 14 d'abril al 27 de maig una exposició d'un conjunt de dotze olis sobre tela i dos dibuixos sobre paper, sota el títol de Buit de l'artista Juan Cuéllar.

Juan Cuéllar, llicenciat en Belles Arts per la Universitat de València, sempre ha mantingut un rigor teòric en les seves exposicions individuals. En aquesta ocasió l'artista trenca amb part del seu passat iconogràfic per començar a aprofundir en altres avatars de la nostra realitat més contemporània.

Cuéllar és un dels hereus directes del que es va qualificar en els anys 70 "Pop valencià". La seva herència no només ve indicada per la seva tècnica i gamma cromàtica, sinó perquè la seva pintura continua sent un vehicle de reflexió sobre l'època que ens ha tocat viure. En aquest sentit sí que trobem un nexe entre la seva obra i la d'Equip Crònica o L'Equip Realitat.

El pintor parla de: "que la pèrdua de drets socials i individuals, l'augment de la repressió i la violència social exercida pel poder, crea nous escenaris de dominació. Mentre que les noves formes d'entreteniment tecnològic són tan aleatòries en el seu mecanisme de funcionament que teixeixen una xarxa falsa de comunicació ".

Et poden
Interessar
...

728x90