FCC-Segell-banner4
Surt per Sant Jordi l\'onzena edició de punts de llibre d\'INSPAI

Notícies

Surt per Sant Jordi l'onzena edició de punts de llibre d'INSPAI

bonart girona - 21/04/16
BONART-180x180-Cervellson-Habita-el-Masclisme-EXPO-FundSERGI-banner-bonart
INSPAI, el Centre de la Imatge de la Diputació de Girona, amb l'objectiu de difondre les col·leccions i els fons fotogràfics que gestiona, edita cada any una sèrie de deu punts de llibre.

Dins la vessant de difusió i divulgació de les col·leccions i dels fons fotogràfics d'INSPAI, enguany s'ha editat l'onzena sèrie de deu punts de llibre, titulada «Comerços». Les imatges corresponen als fons i col·leccions d'imatges del Centre, i daten des de finals del segle xix fins als anys vuitanta del segle xx.

Aquesta onzena edició de punts de llibre està dedicada a imatges de botigues i establiments comercials (alguns dels quals ja desapareguts) amb un important component estètic i amb un marcat caràcter que definia la seva personalitat. Les imatges corresponen a autors com ara Valentí Fargnoli, Joan Comalat, Pablo García Cortés (Pablito) o Sebastià Martí Calvo, entre d'altres.

La sèrie de deu punts de llibre es posarà a disposició del públic per Sant Jordi, en una parada, i també, d'aquí a pocs dies, a llibreries de Girona, Barcelona, Lleida, Tarragona, entre d'altres (podeu trobar més informació de les llibreries a la pàgina web d'INSPAI).

A la imatge, detall de Botiga de roba La Mininga, a Platja d'Aro [fragment]. 1971. Fons Pablo García Cortés, Pablito.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021