Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

Abartium presenta les “Ciutats suposades” de l'arquitecte Renato Manzoni

Abartium presenta les “Ciutats suposades” de l\'arquitecte Renato Manzoni
Abartium galeria d'art (Ctra. Folgueroles km 5, La Novíssima) presenta l'exposició Ciutats suposades de l’arquitecte Renato Manzoni (Àlaba, 1945). 
La “Simbiosi” és una manera d’entendre l’art. És una barreja de llenguatge artístic que gaudeix i beu en les arts escèniques, en les tècniques d’ambientació, la plàstica de la fotografia, les estètiques de la pintura, el llenguatge del grafisme i la il·lustració, així com, i entre altres, de les regles arquitectòniques, la proporció escultòrica i el simbolisme. En definitiva, fusiona l’ànima, el sentiment que nia i dona vida a qualsevol tipus d’expressió plàstic-visual ja que pretén, primordialment, explicar històries, plasmar idees i pensaments, i també participa de l’expressionisme pur. L’artista simbiòtic és en part una mica de tot: pintor, dibuixant, fotògraf, escenògraf, arquitecte...  Amb el seu treball artístic emmarca instants sobre el món en què es mou, segons la particular visió que l’experiència li ha aportat. La simbologia dels objectes que s'integren són una mera instrumentació poètica per descriure el contingut del missatge. Preval la plasticitat davant l'exagerada exaltació d'esdeveniments. Hi predomina la realitat del flux i el moviment a la falsa quietud que evidencia l'entorn en què es mouen les imatges. En la sèrie Ciutats Suposades convida l'observador reflexionar en la paradoxa de la dualitat, dels contraris i complementaris, de la realitat i imaginari, per percebre la grandesa del que és unitari i, més enllà de la lògica i endinsant-se en el desconegut amb un llenguatge pictòric únic en un entorn digital, proposa harmonies visuals entre el desenvolupament i la substitució, la convivència en evolució i preservació, el balanç entre allò necessari i allò convenient. Sense entrar en crítiques ni acusacions, pretén que l'actor final d'aquesta representació, el que contempla l'obra, recordi que hi ha forces en sinergies capaços d'equilibrar els extrems i, per tant, la nostra existència vital. 
A les sales 3, 4 i espai exterior 2, l'exposició "Col·lectiva Contemporània" mostra obres dels següents artistes seleccionats en les disciplines de pintura, fotografia i escultura: Jóse Abellán, Amanda Brunete, Casamin, Jeannette Colil, Adolfo de los Santos, Iria Groba, Pablo Guillamón, Juan Carlos León, Morearte, José Manuel Mulero, Frederic Saint Pol, Josep M. Viaplana i Lluis Vilar.
Impremta Pages - banner-180x178JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1