FCC-Segell-banner4
L\'art sonor, tema monogràfic del número 174 de Bonart

Notícies

L'art sonor, tema monogràfic del número 174 de Bonart

bonart girona - 02/05/16
Impremta Pages - banner-180x178Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
L'art sonor és el tema monogràfic del número 174 de la revista Bonart que ha sortit al carrer el dia 1 de maig del 2016. Pilar Parcerisas, Mercè Alsina i Manuel Guerrero analitzen la situació de l'art sonor especialment a Catalunya. També s'informa exhaustivament de la tasca de cabosanroque i la seva ubicació actual a la Fundació Lluís Coromina de Banyoles.

El número 174 de Bonart presenta un reportatge d'Aina Mercader sobre la Fundació Carmen & Lluís Bassat que ha manifestat que "tot el que he guanyat treballant està penjat a les parets". Bernat Puigdollers explica el desenvolupament del Districte Cultural de l'Hospitalet de Llobregat que té com a objectiu que la cultura sigui la base del futur. La fira Loop 2016 arriba a la seva consolidació. Fina Duran escriu que l'edició d'enguany analitzarà la relació entre els vídeos i els films. La fonda mirada de Bruce Davidson és tractada per Anna Carreras. Per la seva banda, Albert Mercadé entrevista a Santi Vila, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Bonart compta amb articles d'opinió de Ricard Planas (París: de Fontserè a Barceló), David G. Torres (Visca el conflicte!), Xavier Barral i Altet (Selfies i performances), Montse Badia (Artistes, aventures impossibles i viatges), Vicenç Altaió (La cadira), Luis Antonio de Villena (La Tour, soledat i silenci), Arnau Puig (Les aventures estètiques de Carles Congost), Joan M. Minguet (Brossa lletrista, Brossa visual) i Roger Subirà (Congrés d'Arquitectura 2016) i les seccions de Com exposar en una galeria (Fidel Balaguer), Art i Dret (Beatriz Niño), Mercat de l'Art (Joan Gil Gregorio) i Biblioteca (Anna Carreras).

Les exposicions més destacades del territori són presentades per Núria F. Rius, Natàlia Chocarro Bosom, Lluïsa Sala i Tubert, Arnau Puig, Ramon Casalé, Eudald Camps i Conxita Oliver.

El número 174 de Bonart recull notícies que han destacat en l'àmbit artístic als països de parla catalana, així com reportatges sobre la primera exposició de l'Any Casas al Museu del Modernisme, la inauguració de la XX Biennal d'Art Contemporani Català, un record per Carles Hac Mor  i Peio Pascual, i les apostes culturals de Castell-Plajta d'Aro.

Bonart, amb un total de 92 pàgines, es pot comprar en quioscos i llibreries. Els subscriptors de l'edició de paper també poden accedir gratuïtament a l'edició digital de la revista. La portada d'aquest número reprodueix l'obra Alcatraces de cabosanroque. La segona portada és l'obra S/t, de Lluc Baños, un dels finalistes de la XX Biennal d'Art Contemporani Català.

A la imatge, Alcatraces de cabosanroque, portada del numero 174 de Bonart.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021