FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Picar a la porta, entrar, sortir", resultat de la quarta edició del projecte Bòlit Mentor

bonart girona - 06/05/16
Banner300x300220317_Verdu_Bonart-180x180
El 6 de maig a les 18 h, al Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar s’inaugura l’exposició Picar a la porta, entrar, sortir, que recull els resultats de la quarta edició del projecte Bòlit Mentor.
El projecte Bòlit Mentor combina art i educació mitjançant l’estada d’artistes en residència en centres d’ensenyament secundari del territori. Cadascun dels artistes ha desenvolupat, conjuntament amb els estudiants, un projecte que els ha permès assistir a totes les fases del procés de creació i conèixer, de primera mà, les pràctiques artístiques contemporànies.


L’edició 2015/2016 compta amb la participació de Jordi Mitjà, en qualitat de comissari i mentor, i dels artistes Anna Mitjà, Azahara Cerezo i el tàndem format per Enric Farrés Duran i Joana Llauradó Farrés que han treballat als instituts Carles Rahola i Santiago Sobrequés i al Josep Brugulat de Banyoles respectivament.


L’exposició duu per títol Picar a la porta, entrar, sortir en clara referència als rols que exerceix l’espai que aquests artistes parasiten temporalment, així com la relació que tenen amb els que entren temporalment a exercir-hi algun treball. El projecte no vol qüestionar les lògiques de funcionament dels instituts sinó que les vol incorporar per tal de donar veu al grup d’alumnes, que des d'un àmbit tan llunyà com l’art se senten capacitats per conversar, qüestionar i pensar, com el veritable repte dels projectes.

 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021