Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

La literatura protagonitza la programació cultural del Centro Botín

La literatura protagonitza la programació cultural del Centro Botín
bonart santander - 07/01/20

El Centre Botín estrena 2020 amb una programació cultural composta per 62 activitats on el denominador comú és el d’estimular la creativitat. Més de mig centenar de cites, repartides entre  l'1 de gener i el 31 de març, que oferiran gaudi, aprenentatge i inspiració per a tot tipus de públics. Les activitats despleguen un ampli ventall d'expressions artístiques amb el desenvolupament de la creativitat com a element vertebrador; un objectiu essencial per a totes les accions empreses pel centre d'art de la Fundació Botín a Santander.

La programació d'aquest trimestre també incorpora novetats, com la primera edició del “Club de lectura, Animals de Fons". Es tracta d'un club de lectura especial que no tindria cabuda en un altre espai, ja que promou expressament la lectura de llibres escrits o protagonitzats per creadors artístics. Aquesta circumstància permetrà a adults i joves apuntar-se a la ment dels artistes i ficar-se en la seva pell, tractant de comprendre què els impulsa a el procés de creació.

La dinàmica d'aquesta iniciativa inclou tres sessions d'una hora repartides en tres mesos consecutius. La primera, com a introducció a el llibre; la segona, per començar a debatre sobre la lectura; i la tercera, per conversar amb un artista convidat que també  haurà llegit la novel·la. Les trobades seran dirigides pel poeta Marcos Díez.

banner-oro-180x180-geneEude, generic

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal