banner-elscatala-817x88px
Blueproject organitza \

Notícies

Blueproject organitza "I walk in this garden" al Jardí Botànic

BONART-180x180-CervellsBONART_BANNER-POSTECTURA-180X180
El 12 de gener de 2020 serà l'últim dia per visitar l'exposició Mia anima nera del col·lectiu The Perfect Lover que té lloc a la Blueproject Foundation (C/Princesa 57).

Per celebrar el final de l'exposició la Blueproject ha organitzat juntament amb l'editorial Caja Negra i el col·lectiu The Perfect Lover, I walk in this garden, un esdeveniment únic que tindrà lloc al Jardí Botànic de Barcelona.

L'acte inclourà, natura, literatura, art i performance en un espai únic, envoltats de més de 1300 espècies vegetals procedents de diverses parts del món on hi ha clima mediterrani. D'aquesta manera el dissabte 11 de gener a les 12h s'uneixen en un sol acte la presentació del llibre Naturalesa moderna de Derek Jarman per part de l'editorial Caja Negra, una conversa amb Artur Serra i les lectures de fragments del llibre de Jarman acompanyades de la performance de Guillem Jiménez.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura