canal-mnactec-1280-150

Notícies

Presentació del 47è Congrés Internacional de Ceràmica al Museu del Disseny

bonart barcelona - 17/05/16
El dia 19 de maig, es presentaran al DHUB (Museu del Disseny) de Barcelona les novetats de la nova edició del Congrés Internacional de Ceràmica, que se celebrarà del 12 al 16 de setembre a Barcelona i que tindrà com a temàtica “La ceràmica en l’arquitectura i l’espai públic”.
La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, presidirà el dia 19 de maig, la presentació del 47è Congrés Internacional de la Ceràmica. La directora, acompanyada del president de l’Associació de Ceramistes, Claudi de José; del representant del Comitè Organitzador del Congrés, Oriol Calvo; i del representant de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica, Emili Sampere, donarà a conèixer les novetats de la propera edició del Congrés, que se celebrarà del 12 al 16 de setembre a Barcelona.
És tracta d’unes de les cites més importants pel sector de la ceràmica a nivell internacional, i aplega als principals experts, creadors, empreses i artistes d’arreu del món. Sota el títol, “La ceràmica en l’arquitectura i l’espai públic”, la propera edició del Congrés estarà a dedicada a analitzar i debatre sobre les implicacions i aportacions de la creació ceramista a l’arquitectura.
En el marc de la roda de premsa de presentació, es formalitzarà la signatura d’un conveni entre l’organització del Congrés i  entitats com CaixaFòrum Barcelona, Fundació Catalunya La Pedrera, Fundació Joan Miró, MNAC, Museu Picasso o Sant Pau Recinte Modernista, per organitzar i acollir més de 50 exposicions de ceràmica a la ciutat durant els dies del Congrés.
Baner-generic-180x180_Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90