FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Lar" de Miguel Ángel Vigo‏ a Art Deal Project

bonart barcelona - 08/06/16
180x180Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat
Art Deal Project inaugura el 10 de juny a les 19.30 h. Lar de Miguel Ángel Vigo‏. La mostra es podrà visitar fins al 14 d'agost del 2016.

Miguel Ángel Vigo reflexiona sobre la seva idea de llar com alguna cosa més ampli que una simple construcció. Una llar com la seva casa familiar entesa en el seu entorn, en la seva connexió amb la natura i com aquesta idea es contraposa a la vida urbana que l'envolta en l'actualitat. El ple coneixement de la natura que l'envoltava es contraposa amb la fredor del desconeixement del seu entorn urbà actual. El sentiment sobre la seva llar materna es transforma en la inseguretat sobre l'etapa adulta, que cada vegada es posterga més en el temps i que ve definida per múltiples factors.

Les seves figures mostren accions al·legòriques d'aquest pas a l'edat adulta com un salt al buit, com un encofrat en pedres o en tela. Elements que les seves figures pateixen temoroses amb una expressió d'esforç i tensió, tal com actualment la nostra generació assumeix el futur i la idea que realment no només no viurem millor que els nostres antecessors, sinó que fins i tot els que vinguin darrere ho faran en pitjors circumstàncies.

 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021