DP_Bonart-1280x150px

Exposicions

Els Premis de la CDICV arriben a l'Escola d'Art de Castelló

Els Premis de la CDICV arriben a l\'Escola d\'Art de Castelló
bonart castelló - 13/01/20

L'exposició itinerant amb els guanyadors dels VIII Premis de Col·legi de Dissenyadors d'Interior de la Comunitat Valenciana (CDICV) ha arribat aquest divendres a Castelló. El vestíbul de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló (EASD) acull des d'avui i fins al proper 10 de febrer els treballs de joves dissenyadors de les millors escoles de disseny de tota la Comunitat. Els guardons, que se celebren de forma anual, estan dirigits a estudiants que han presentat el seu projecte final de carrera durant el curs 2018-2019. En el cas de Castelló s'han presentat un alumne i una alumna d'Estudis Superiors de Disseny d'Interiors i tres alumnes de l'CFGS de Projectes i Direcció d'Obres de Decoració.

L'alumne guanyador 2019 de el premi de l'EASD de Castelló és Javier Garcés Nomdedéu, que a més té l'honor de ser el comissari de l'exposició que s'ha inaugurat aquest matí amb la presència de la gerent de l'CDICV, Amparo Balbastre, i de l'delegat a Castelló de Col·legi de Dissenyadors d'Interior i Decoradors de la Comunitat Valenciana, Fran Clausell. Així mateix, el muntatge expositiu que es pot veure a Castelló és un projecte de disseny de Mauro Federico Egea, guanyador de el premi de l'any passat.

Aquest any la principal novetat respecte a edicions anteriors és que s'ha concedit un premi a el millor projecte de cadascuna de les escoles, a més de tres accèssits entre el total dels projectes presentats.

Eude, genericcanal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90