Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Convocatòries

L'aigua i el canvi climàtic en un concurs al Museu de les Aigües

L\'aigua i el canvi climàtic en un concurs al Museu de les Aigües
The Water We Want(L’aigua que volem) és el nom del Concurs de Premis Juvenils que per primera vegada convoca la Xarxa Global de Museus de l’Aigua (Global Network of Water Museums, WAMU-NET), organització sense ànim de lucre avalada per la UNESCO-IHP i compromesa amb la divulgació de la feina que duen a terme els diferents museus de l’aigua a nivell internacional i la difusió del valor fonamental que és l’aigua. El Museu de les Aigües, ubicat a l’antiga Central Cornellà, és l’únic espai museístic de tot l’Estat que forma part d’aquesta xarxa i serà l’encarregat de promoure la participació dels estudiants.
La primera edició del certamen, oberta fins al 15 de març del 2020, té per títol “Aigua i canvi climàtic”, i té com a objectiu recollir treballs que reflecteixin la importància del nostre patrimoni líquid i la seva relació amb el canvi climàtic, temàtica del Dia Mundial de l’Aigua de 2020.
Els participants han de mostrar amb una fotografia, vídeo o dibuix les seves inquietuds entorn del canvi climàtic i la seva relació amb l’aigua. A l’hora de pensar el projecte amb el qual concursaran, es poden fer preguntes com ara: quina història vull transmetre al món sobre el canvi climàtic? Quin patrimoni de l’aigua vull donar a conèixer? Quin petit gest, diari i al mateix temps revolucionari, pot contribuir a la protecció de l’aigua i a la millora de la seva gestió? Com puc il·lustrar els reptes de l’agenda 2030 i la implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)? Com puc canviar les narracions negatives sobre el canvi climàtic per solucions propositives i que puguin fer front a la crisi global de l’aigua?
inclassificablesSS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88