banner-oro-1280x150

Exposicions

"Fruits i Flors" de Pedro Cano al Museu della Carta

\
bonart blanca - 20/06/16
La Fundación Pedro Cano presentaL'exposició Fruits i Flors es podrà visitar al Museu della Carta fins al 31 d'agost del 2016.
El famós pintor espanyol Ciutadà Honorari de Fabriano des de 2013, ha volgut embellir el seu retorn a aquesta famosa biennal internacional amb l'exposició de setze magnífiques aquarel·les de grans dimensions representant flors i fruits. A més, celebrarà una lliçó magistral de tres dies sobre la tècnica de l'aquarel·la aplicada a les composicions de fruites i flors en la qual participaran trenta artistes seleccionats d'entre un altíssim nombre de sol·licituds de tot el món.
«Ens sentim sincerament agraïts al Mestre Pedro Cano - ha declarat Giorgio Pellegrini, director del Museu della Carta i della Filigrana de Fabriano i comissari de l'biennal- per haver volgut compartir amb la ciutat de Fabriano aquesta impressionant mostra, un regal extraordinari per a la seva nova ciutat adoptiva i per quants amants de l'aquarel·la i de les emocions que paper, aigua i color arriben a donar quan en unir-los són les emocions les que es materialitzen a través dels pintors dels grans artistes. Les històries que Pere narra són les que ha acumulat en el seu llarg vagabundejar, però Fruits i Flors ens explica la seva infància, el petit hort familiar de Blanca, atès per la seva mare, i fa un homenatge apassionat als colors i als perfums que són la essència de les obres exposades.
 
banner-oro-180x180Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

DP_Bonart-1280x150px