FCC-Segell-banner4
La Rambleta acull l\'exposició \'No solo mujeres\' de Carmen Grau

Exposicions

La Rambleta acull l'exposició 'No solo mujeres' de Carmen Grau

La-Galeria-201602-recursBaner_SantiMoix_Bonart_180x180
Del 18 de gener al 18 de març de 2020, la Sala d'Exposicions La Rambleta de València acull l'exposició No solo mujeres de l'artista Carmen Grau.

Sota aquest títol, l'artista pren la dona com a punt de partida per desenvolupar al llarg dels anys el políptic 'Mujeres', format per 169 peces i que ha finalitzat per a l'exposició a La Rambleta.

Cadascuna de les peces és una dona, de la realitat o de la ficció, amigues, conegudes, més o menys famoses, amb reconeixements o no, amb la clara intenció de, a través de la pràctica pictòrica i la investigació dels seus resultats, mostrar la indiferència a la qual s'ha sotmès a les dones al llarg de mil·lenis i encara en l'actualitat.

La mostra es completa amb la caixa de ventalls de 'La Dama de los abanicos' i una sèrie de petites escultures que simbolitzen aspectes referents a la posició de la dona acarada a la societat.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021