FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Fotolúrica" tanca la quarta temporada d'exposicions a Les Parets del Gran Cafè

bonart cáceres - 24/06/16
Banner-Resonancias-180x180px_v1-catEude, generic
Fotolúrica, que es podrà visitar fins al 18 de setembre, tanca la quarta temporada d'exposicions a Les parets del Gran Cafè.

Fotolúrica es tracta d'una selecció de 20 obres, de diferents temàtiques i factures, en color i blanc i negre, on els seus autors mostren la seva creativitat i maneig de la tècnica fotogràfica a l'hora d'afrontar diferents llenguatges des de la imatge fixa, tot unit per un format únic de cinquanta per setanta centímetres, amb el títol de Fotolúrica.

D'aquesta manera, durant la temporada 2015/2016, per Les Parets del Gran Cafè han passat diferents gèneres i tendències artístiques, des de les aquarel·les de Federico Plasencia, fins al llapis d'Àngel Corts, passant pels racons de Càceres d'Alfonso Panxa, o el característic informalisme de la hervasense Virginia Rivas i els seus paisatges sonors. Fins i tot hi ha hagut temps per a l'efemèride, mitjançant una exposició col·lectiva destinada a commemorar els deu anys de Avuelapluma.

Així, aquesta última exposició de la temporada es podrà visitar fins el proper 18 de setembre a El Gran Cafè (Sant Pere d'Alcántara 6, Càceres) data en què comenci una nova programació expositiva.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68