Expo Josep Coll 2022 baner
Laura Escallada Allende assaja la quietud a Espacio Alexandra

Exposicions

Laura Escallada Allende assaja la quietud a Espacio Alexandra

Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWBONART_BANNER-POSTECTURA-180X180
Del 17 de gener al 13 de març de 2020, l'Espacio Alexandra de Santander acull l'exposició Para hacerlo todo necesito una flor (Imaginario para una práctica de la quietud) de l'artista Laura Escallada Allende, que situa la natura en el centre de la seva atenció.

Després de procurar la pràctica de la quietud, Escallada contempla que les coses poden passar per elles mateixes de forma natural. La imatge d'una flor aconsegueix representar el cicle vital que no fa esforços per créixer i d'una forma natural conserva la seva harmonia i principi. 

Només cal aplicar atenció a cada pas per tal d'acompanyar el procés. Aquesta contemplació pot produir un decaïment somàtic i per evitar l'atonia del cos empra l'expressió plàstica i el joc, reflexionant sobre els moviments de les mans i el cos. Tot això es fusiona amb les pinzellades d'elements naturals de flora i fauna, per posar en valor la conservació de la nostra essència. 

 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]