FCC-Segell-banner4
Presentació de la línia editorial de CoEspai

Notícies

Presentació de la línia editorial de CoEspai

bonart girona - 07/09/16
thumbnail_BANNER BONART (2)Nial nou-180x178
El dia 9 de setembre a les 19 h es presenta a
l’Espai 22 de la Llibreria 22 de Girona Edicions 3er Esquerra, el projecte editorial de CoEspai.

Edicions 3er Esquerra és un projecte que neix del fet d’entendre l’edició com un format més d’expressió pròpia de la creació contemporània. Darrere de les Edicions 3er Esquerra, un projecte de CoEspai coordinat la Rita Andreu, es troba la voluntat de crear un producte que, més enllà de la dimensió documental, aporti un valor afegit a cada un dels projectes que conformen cada cicle expositiu.

El projecte editorial de CoEspai es va iniciar a mitjans del 2015 vinculat al cicle expositiu “Realitats alterades”. En relació a aquest programa expositiu es va editar una publicació híbrida, a mig camí entre el catàleg d’exposicions i el llibre d’artista, composta per un llibret amb textos al voltant dels projectes expositius i quatre peces produïdes exclusivament per aquest format pels artistes participants, firmades i seriades.

Seguint la línia oberta l’any passat, i mantenint la relació amb el cicle expositiu programat enguany, actualment està en fase de producció una col·lecció de llibres d’artista de les artistes Estel Ciurana, Mar Serinyà i la Wäwä. Aquesta col·lecció, que es podrà adquirir en el seu conjunt i de manera independent, l’entenem com una prolongació del projecte expositiu que cada una d’aquestes artistes han plantejat pel cicle “Subtil”, comissariat per Sol Riera i que s’inaugurarà el 15 de setembre a l’espai 3er Esquerra de CoEspai.

 

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura