FCC-Segell-banner4
ArtFutura torna a Barcelona amb les últimes aportacions en el camp de la creativitat digital

Notícies

ArtFutura torna a Barcelona amb les últimes aportacions en el camp de la creativitat digital

bonart barcelona - 14/09/16
Baner_Esteva_Bonart_360x356banner web TA22_bonart_180x180
ArtFutura torna el 28 d'octubre amb activitats a Barcelona (Arts Santa Mònica), Madrid (Fundació Telefónica) i Alacant (MOCA - Museu d'Art Contemporani). El seu programa audiovisual 2016 que inclou totes les últimes aportacions dignes de menció en el camp de la creativitat digital: animació 3D, motiongraphics, time-lapse, efectes especials, virals, videoclips, documentals...

A la mostra ArtFutura 1990 "Realitat Virtual" es van experimentar per primera vegada a Europa interfícies de Realitat Virtual per part del públic. Era a Barcelona, al gener de 1990 i Rebecca Allen escrivia: "Al segle XXI la progressiva sofisticació de la tecnologia ens permetrà crear mons coneguts i desconeguts que ens envoltaran i atrauran d'una manera mai experimentat fins ara. Tals entorns els anomenem "realitats virtuals".

Un programa especial sobre el tema de l'edició. Cobrint les novetats més destacades de Realitat Virtual en 3D, música, videojocs, còmic, publicitat i Realitat Augmentada. Incloent treballs recents de Tippet Studios, "Uncanny Valley", John Carmack, Sentient Flux, SoundStage VR, Clyde DeSouza, Pattie Maes, Xavier Benavides i Judith Amores del MIT Media Lab.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-