banner-elscatala-817x88px
El certamen Miró Vermuts organitzat pel GGAC tanca amb èxit de participació

Notícies

El certamen Miró Vermuts organitzat pel GGAC tanca amb èxit de participació

bonart barcelona - 16/09/16
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
El dia 11 de juliol, el Gremi de Galeries d'Art de Catalunya (GGAC) i Vermuts Miró convocaven un certamen d'art per triar la imatge que il·lustrarà l'etiqueta del Vermouth Reserva Miró - edició limitada 2017. Així, per aquesta primera edició, les bases del certamen han convidat als artistes a la creació d'una obra d'art original inspirada en la figura de Gaudí, interpretada de forma lliure per l'artista i en format de pintura, dibuix o fotografia.

Els organitzadors es mostren molt satisfets per l'índex de participació, que menys de dues setmanes de la finalització del certamen, aplega 41 obres de 35 artistes participants. El guanyador es farà públic el dia 5 d'octubre durant la presentació de la nova temporada del Gremi de Galeries d'Art de Catalunya, que aplega desenes d'exposicions d'alt nivell sota el lema #Ilike_Art.

El concurs va destinat als artistes professionals que són vinculats a les galeries d'art que pertanyen al GGAC. Les dades de participació i l'alt nivell de les propostes són una mostra de com el certamen ha tingut una bona acollida, tant entre els galeristes com entre els seus artistes.

Tant el guanyador, que s'anunciarà el dia 5 d'octubre durant la roda de premsa de la presentació de la nova temporada del GGAC, com la resta d'obres al certamen, seran exposades en les galeries participants. D'aquesta manera, qui vulgui conèixer les obres a concurs podrà visitar entre el 29 de setembre i el 15 d'octubre les següents galeries de tot el territori català: AB Galeria d'Art, Àmbit, Anquin's, Art Window, Atelier, Contrast, Espai Cavallers 31/33, Espai G d'art, Galeria Antoni Pinyol, Galeria Comas, Galeria Cortina, Galeria Fotogràfica IlMondo, Galeria Jordi Pascual, Galeria Mar, Gothsland, Ismes Galeria d'Art, Jordi Barnadas, L'arcada i Olivart Art Gallery.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021