FCC-Segell-banner4
\

Notícies

"Recién pintado", exposició col·lectiva a la Sala Josep Uclés

Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)q2w-MKl4
L'exposició Recién pintado presenta l'obra de deu artistes de dilatada experiència i renom internacional que tenen dos vincles en comú: la intervenció al carrer i la ciutat de Badalona.

Aquests artistes representen una cultura i un estil de vida que va començar als anys noranta amb el graffiti i el hip-hop, expressions artístiques que transmetien missatges de protesta polític i lluita social, i que ha evolucionat fins a l'actualidad. En el cas del graffiti, per seguir enviant missatges reivindicatius i alhora dignificar espais oblidats de les ciutats omplint les parets i edificis abandonats de murals. 

En aquesta ocasió, els artistes no intervindran al carrer ni arribaran amb les seves obres ja acabades preparades per col·locar en l'espai expositiu, sinó que crearan les seves obres a la Sala Josep Uclés. El públic podrà accedir a la sala d'exposicions mentre els artistes intervenen a les parets i els espais i així podrà compartir amb ells el work in progress que normalment fan al carrer o a l'estudi.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021