banner-elscatala-817x88px
Neix Sculto, Fira especialitzada en escultura contemporània

Certàmens

Neix Sculto, Fira especialitzada en escultura contemporània

bonart logronyo - 07/10/16
Nial nou-180x178banner-elscatala-180x180px
Sculto, Fira especialitzada en escultura contemporània, neix de l'anàlisi del context artístic actual, d'inquietuds regeneradores a la recerca de nous escenaris per mostrar l'escultura contemporània. Per primera vegada a Espanya, Logronyo-la Rioja va reunir les millors propostes escultòriques creades per artistes espanyols amb projecció internacional representats pels seus Galeries d'Art.

El Comitè Organitzador està format pel galerista Enrique Martínez Glera, l'escultora Beatriz Carbonell Ferrer, i el periodista Jose Maria Esteban Ibáñez. Els tres aporten una dilatada carrera en el seu sector i aposten per la projecció professional i internacional de l'art en general i l'escultura en particular. Per això, han posat en marxa SCULTO, una Fira d'Art amb un programa de divulgació que contribuirà a apreciar l'escultura contemporània i a entendre l'art contemporani com a eina educativa.

El Museu Würth-la Rioja se suma a aquest projecte escultòric amb el "Espai Würth" dins de la Fira, on es desenvoluparà el programa de difusió cultural: conferències, xerrades, debats, entrevistes ...

SCULTO compta amb un equip assessor professional que ha revisat les bases i criteris de la Fira perquè formi part del circuit de fires d'art nacional i internacional: la directora del museu Würth-la Rioja Silvia Lindner, la productora de projectes culturals independent, Amparo López Corral i el conservador del Museu Artium Enrique Martínez Goikoetxea.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner