Artèria Igualada presenta del 20 d'octubre al 27 de novembre l'exposició Ciutats Literàries, XIII Exposició Internacional d'Art Contemporani de petit format. Aquesta mostra està organitzada per MX Espai 1010 en col·laboració amb Artéria. La inauguració s'ha previst a les 19.30 h. del dia 20 d'octubre.
El Llibre dels passatges de Walter Benjamin ens situa en el París de principis del segle XX, un nou territori urbà en el qual s'està i pel qual es circula reflectint, una vegada i una altra, una quotidianitat passada, plena d'assoliments convertits avui en deixalles d'una modernitat a la Artèria Igualada presenta del 20 d'octubre al 27 de novembre l'exposició Ciutats Literràries, XIII Exposició Internacional d'Art Contemporani de petit format. Aquesta mostra està organitzada per MX Espai 1010 en col·laboració amb Artèria. La inauguració s'ha previst a les 19.30 h. del dia 20 d'octubre.
El Llibre dels passatges de Walter Benjamin ens situa en el París de principis del segle XX, un nou territori urbà en el qual s'està i pel qual es circula reflectint, una vegada i una altra, una quotidianitat passada, plena d'assoliments convertits avui en deixalles d'una modernitat a la deriva. El París de Benjamin és un exemple de com una ciutat es recorre a través de les seves cites i els seus textos fragmentaris.
El lema de MX Espai 1010, aquesta vegada, és el que apel·la a la lectura d'una ciutat a través de les seves petites produccions, els seus creadors i creadores i els seus textos.
Amb aquesta proposta es posa en marxa la XIII Exposició Internacional d'Art Contemporani de Petit Format, amb la mirada posada en la ciutat com la porta d'entrada a preguntes, carregades de reflexions, sobre el paper de l'art.
Es poden trobar obres de Silvia Alcoba, Bea Álvarez, Benxamin Álvarez, Edith Andreu, Marta Ballvé, Laura Baringo, Ana María Beaulieu, Britta Berg, Helga Borisch, Ade Boyle, Alejandro Calles, Francesca Caruana, Ignasi Castelló, Mireia Clotet, Col·lectiu Puntes, Guillem Duch, Adolf Fontbona, Alexandre f. Ballcells, William George, Ursula Gerber, Luisi Giménez, Mercè Girona, Eleni Grafakou, Tito Inchaurralde, Anne King, Ute Kollwitz, Kioko Kumai, Lekler, Marcos&Marcos, Xesco Mercé, Anne Moreno, Almira Olamyán, Pia Remedios, Josep Maria Plaza, Clara Prat, Ana Pulido, Maria Roca, Carme Sesplugues, Dagmar Tinschmann, Vallès Roser, Sol Vidal, Joseph Warren, Sibylla Weisweiler, Babette Werth, Cristina Widder, Agnès Wo i Yukimaro, artistes que treballen un cop més, obres amb tècniques multidisciplinaries, han fet que enguany aquesta exposició sigui un lloc de reflexió, on el teixit és part de la revelació de la idea i la trama és matèria, concepte i part del relat.