Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

Del traç a l’espai, de Mar Serinyà Gou a l'Escola Municipal d'Art

Del traç a l’espai, de Mar Serinyà Gou a l\'Escola Municipal d\'Art
El 30 de gener de 2020 s’obrirà al públic l’exposició Eurítmies. Del traç a l’espai, de Mar Serinyà Gou, al Centre Cultural La Mercè. L’exposició romandrà oberta fins el divendres 23 de març. El projecte, en què es presenten obres originals de l’artista, és el resultat del treball en equip d’un grup d’alumnes del Grau d’Història de l’Art de la Universitat de Girona i ha estat coordinat per la doctora M. Lluïsa Faxedas i el professor de l’Escola Municipal d’Art, Manel Bayo.
 
Eurítmies. Del traç a l’espai de l’artista Mar Serinyà Gou combina peces de diferents formats com dibuixos, vídeos, fotografies i enregistraments d’algunes de les accions i performances que l’artista ha anat realitzant al llarg de la seva trajectòria. La mostra explica el procés de recerca artística que l’artista du a terme per trobar la millor manera d’expressar-se mitjançant el moviment i el ritme.
 
Les persones estudiants que s’estrenen com a comissàries són les següents: Modesta Abras, Pau Bagué, Faia Bermello, Maria Carreras, Carla Cerrillo, Ariadna Cordoba, Anaïs Córdova, Paula Corominas, Olga Cros, Laia Guillamon, Josep Mª Iglesias, Claire Joiris, Marta Lambardi, Diana Ledok, Jorge Luque, Laia Anahi Mengibar, Paula Noguera, Anna Pagès, Alèxia Ribera, Melanie Rojas i Albert Santaló. Totes elles han treballat en la mostra en el marc de l’assignatura Darreres tendències de l’art contemporani amb la coordinació de la professora M.Lluïsa Faxedas.
 
L’objectiu del projecte és dur a la pràctica els coneixements adquirits al llarg de l’assignatura i fer de la seva aplicació una experiència vàlida per les estudiants. Per a les alumnes ha sigut una oportunitat per realitzar una exposició d’una artista de les comarques gironines. A més a més, la col·laboració amb l’Escola Municipal d’Art, coordinada per Manel Bayo, permet crear un vincle institucional que conclou un cop més amb una exposició a la capital gironina.
DP_Bonart-180x180Eude, generic

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px