JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

Corrupció i revolta ètica a l'Espai Santa Caterina

Corrupció i revolta ètica a l\'Espai Santa Caterina
El 5 de febrer de 2020 arriba una nova exposició a l’Espai Santa Caterina: Corrupció! Revolta ètica, de l’Oficina Antifrau de Catalunya.
Es tracta d’una exposició divulgativa i tinerant que pretén incentivar la reflexió sobre aquest fenomen i de la seva importància en la construcció d’una democràcia avançada, però també vol provocar una reflexió personal sobre els àmbits en què l’actitud personal del visitant podria modificar i millorar els sistemes corruptes a petita escala.
La corrupció és un fenomen corrosiu que pot abocar a crisis socials, econòmiques i polítiques molt profundes, generant desànim i impotència en la població i afeblint la democràcia i, per tant, els drets humans. El relat expositiu detalla que els comportaments corruptes i fraudulents sorgeixen en societats d’una certa ambigüitat moral, en què predomina l’individualisme, el relativisme i s’hi posa de manifest la crisi de valors.
La mostra, que té com a comissari el periodista i professor de la UAB David Vidal Castell, es podrà visitar del 5 de febrer a l’11 d’abril a la sala d’exposicions de la Generalitat a Girona, l’ Espai Santa Caterina.
Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal