FCC-Segell-banner4
Joan Bennassar, guanyador de la Beca DKV, a Es Baluard

Exposicions

Joan Bennassar, guanyador de la Beca DKV, a Es Baluard

bonart palma - 09/11/16
thumbnail_BANNER BONART (2)Nial nou-180x178
Del 24 de novembre al 15 de gener del 2017 Es Baluard de Palma presenta The sun is gone but we still have the view de Joan Bennassar.

L'obra videogràfica proposada per Joan Bennassar Cerdà (Palma, 1991), gràcies a la Beca de producció a la creació videogràfica DKV-Es Baluard 2016, examina la relació entre natura i cultura, investigant les implicacions ecològiques, econòmiques i polítiques del nostre compromís amb el món material per tal de facilitar una nova comprensió de les estructures i sistemes que regeixen el nostre entorn.

Els escenaris de l'obra són: una cúpula a Alemanya; una antiga fàbrica de zepelins de l'URSS, on s'ha recreat íntegrament una illa tropical del Pacífic; unes coves a Mallorca il·luminades amb llums de neó i on es realitzen concerts de música clàssica cada dia enmig d'un llac subterrani; i una gran estació d'esquí al desert de Dubai. Per tot, l'obra és representativa de Joan Bennassar Cerdà, un dels artistes emergents de l'Estat espanyol que, des del conceptual, integra diferents discursos on les maneres d'habitar i entendre l'espai són fonamentals.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner