FCC-Segell-banner4
L\'IVAM revela el món íntim de Miquel Navarro

Exposicions

L'IVAM revela el món íntim de Miquel Navarro

bonart valència - 29/01/20
Eude, genericBanner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
L'IVAM presenta Cas d'estudi. El Gabinet Secret de Miquel Navarro, un doble projecte que reuneix en la galeria 3 del museu les obres de petit format de Miquel Navarro (Mislata, 1945) juntament amb peces de la seua pròpia col·lecció i una intervenció específica en la façana del museu que completa l'exposició.

En paraules de l'artista, es tracta d' "una mostra amb diverses obres meues -principalment aquarel·les i dibuixos- que, des de l'edat adulta, rememoren imatges i desitjos de la meua pubertat. Al costat d'aquestes peces que tenen una emocionada càrrega autobiogràfica, s'exposen també obres de la meua col·lecció d'art africà o d'art antic".

L'exposició permet recórrer la trajectòria de Miquel Navarro a través dels seus interessos i obsessions, que al·ludeixen al desig amb un component eròtic. La mostra estableix, així, relacions entre els objectes de les seues col·leccions i les seues obres de xicotet format. "Els ídols de diferents cultures africanes es poden vincular amb els tòtems de l'artista i les màscares casc amb les seues escultures de caps", ha comentat el comissari. El Gabinet Secret de Miquel Navarro es completa amb una intervenció específica en la façana per part de l'artista amb una imatge inèdita de 1972 que s'emmarca dins del programa IVAM Produeix.

A la imatge, obra de Miquel Navarro.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura