0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

‘Nature Morte Vivante’ de Patricia Urquiola al Madrid Design

‘Nature Morte Vivante’ de Patricia Urquiola al Madrid Design
bonart madrid - 30/01/20

Del 1 al 29 de febrer, Madrid  acollirà la tercera edició del Madrid Design Festival. Entre les propostes expositives per aquest any el festival ha volgut reconèixer a una de les dissenyadores més destacades del panorama internacional: Patricia Urquiola (Oviedo, 1961) amb la primera gran exposició que es celebra a la capital.

Nature Morte Vivante, comissariada per Ana Dominguez Siemens mostra productes ideats per a la producció industrial, de vegades per a la producció artesanal i molt freqüentment en la intersecció entre dues. La mostra està organitzada d'una manera no cronològica, agrupant les peces al voltant de cinc natures mortes, que exploren una sèrie de temes recurrents. Aquests bodegons estan inspirats en pintures com Nature Morte Vivante de Salvador Dalí o Natura morta ressuscitant, de Remedios Varo, en què els objectes es representen, insuflats de vida.

A partir d'aquestes cinc àrees es formulen els diferents eixos de l'exposició. La mostra exhibeix productes de diferents etapes de la carrera de Patricia Urquiola, que va fundar el seu propi estudi l'any 2001.

A la imatge, detall d’un dels dissenys de Patricia Urquiola.

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88