JP_Bonart-1280x150px-Online-

Notícies

El CERMI premia al Museu del Prado per ser un museu accessible per a les persones amb discapacitat

El CERMI premia al Museu del Prado per ser un museu accessible per a les persones amb discapacitat
bonart madrid - 30/01/20

El Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) ha lliurat aquest dimecres el'Premio cermi.es 2019 ', en la categoria Accessibilitat Universal-Fundació Vodafone Espanya, al Museu Nacional del Prado, una institució bicentenària. En la decisió dels premis, el jurat destaca "l'encertat desplegament d'una estratègia global d'accessibilitat universal dels seus entorns i serveis i d'atenció adequada a el grup d'interès de les persones amb discapacitat" per part de la pinacoteca.

L'acte de lliurament d'aquest reconeixement ha tingut lloc a la seu de el propi Museu de l'Prat, la directora adjunta d'Administració, Marina Chinchilla, ha estat l'encarregada de recollir el reconeixement de mans de el president de l'CERMI, Luis Cayo Pérez Bueno. Per la seva banda, la directora executiva de l'CERMI, Pilar Villarino, ha estat la responsable de donar lectura a la decisió de jurat.

Durant la cerimònia, Marina Chinchilla ha destacat que "des del Museu Nacional d'el Prat es treballa de forma permanent per detectar les necessitats dels diferents públics i donar-los una solució o el suport que requereixin fins a aconseguir l'eliminació de barreres de tot tipus”.

banner-oro-180x180Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90