FCC-Segell-banner4
Reus ha elegit set tresors del seu patrimoni cultural

Notícies

Reus ha elegit set tresors del seu patrimoni cultural

bonart reus - 10/12/16
Banner-CMW-180x180px_v1-espmossos-300x300
Els Gegants, la Tronada, les Tres Gràcies, el Campanar, el Ball solemne curt de l'Àliga a la Mare de Déu de Misericòrdia, el Vermut i la Plaça Mercadal han estat elegits pels ciutadans com a "7 tresors del patrimoni cultural de Reus". En total, han participat en la votació 1.226 persones que han emès 7.732 vots. Cada participant ha pogut votar fins a set candidatures diferents d'un total de trenta candidatures que han aspirat a convertir-se en un dels set tresors del patrimoni cultural de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017.

A partir d'ara els set elements elegits com a "tresor del patrimoni cultural de Reus" s'incorporaran a la "Llista representativa dels tresors del patrimoni cultural del món", del Bureau Internacional de Capitals Culturals. L'objectiu de la campanya "7 tresors del patrimoni cultural de Reus" és el de promoure i divulgar el patrimoni cultural de la Capital de la Cultura Catalana 2017 d'una manera didàctica, pedagògica, lúdica i motivar la visita als llocs seleccionats i elegits. A més, pretén establir noves rutes turístiques que permetin als visitants conèixer la riquesa patrimonial de Reus alhora que es promou la participació ciutadana.

La campanya està organitzada per l'Ajuntament de Reus i l'entitat Capital de la Cultura Catalana, en el marc de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017.

A la imatge, la Plaça Mercadal.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells