FCC-Segell-banner4
La Fundació Suñol presenta la seva programación per 2017

Notícies

La Fundació Suñol presenta la seva programación per 2017

bonart barcelona - 12/12/16
Baner_EugeniaBalcells_Bonart_360x356Revista_Bonart_Banner_180x180px_logo
La Fundació Suñol presenta el 14 de desembre a les 11 h. la programació del 2017 per donar a conèixer les exposicions que oferirem i les línies de treball entorn d'aquestes, tant al Nivell Zero com als espais expositius de la Fundació Suñol.

Fins al setembre de l'any vinent, la Fundació té programades 6 exposicions. Al Nivell Zero presentem un any amb tres monogràfiques de caràcter eminentment escultòric, seguint la línia de visibilització i suport a l'art més emergent a la ciutat de Barcelona. Es tracta de l'obra de Jordi Mitjà, Marc Larré i Mònica Planes. Com a novetat, presentem una exposició al voltant de la publicació Ajoblanco en clau de relectura des del present dels temes dissidents, lúdics i llibertaris que va tractar fa 40 anys. A les plantes 1ª i 2ª de la Fundació, continuarem amb la segona part del projecte Camins Encontrats, en aquesta ocasió amb l'obra d'Antoni Miralda. També presentarem una monogràfica d'Oriol Vilapuig, anomenada La nit sexual.

A partir de setembre, la Fundació inaugura un nou format expositiu, que ocuparà la totalitat de les sales, incloent-hi el Nivell Zero. Es tracta d'una exposició retrospectiva dedicada a la figura de Fernando Vijande, galerista i promotor de l'art modern i contemporani a l'Espanya dels anys 70 i 80.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner