FCC-Segell-banner4
Exposició de Carles Guitart a l\'Espai Expositiu Lina Font

Exposicions

Exposició de Carles Guitart a l'Espai Expositiu Lina Font

Revista_Bonart_Banner_180x180px_logoBaner_Viladot_Bonart_360x356

L'Espai Expositiu Lina Font, al Centre Cívic El Roure de Begues, acull des del 9 de gener de 2020 l'exposició de pintures de l'artista Carles Guitart, dins el projecte expositiu "Un pont d'art vigent 2020". Carles Guitart és un pintor i escultor barceloní caracteritzat per les seves obres abstractes, amb referències figuratives i amb un equilibri compostiu.

El mateix autor ho explica d'aquesta manera: "Fragments de vores. Espais a trossos. Presències per fragments. Capítols de quadres. Lliuraments de teles. Rounds de combat artístic. Terminis d’una segona vida. Bits d’Experiències. Parts de tot, i de res. Unitats de consum. Dosi de colors. Fraccions de teles. Porcions d’art. Detalls d’imatges. Retalls dibuixats. Estelles treballades. Resquills d’equilibri. Fascicles de memòries. Seccions sàvies. Talls d’estètica. Fotons que em falten. Escamots compositius. Fulls de càlcul cromàtic. Materials juxtaposats. Segona oportunitat a pintures antigues. Cismes de petits quadres. Caselles per mirar. Bits de formes. Taules periòdiques que pots mirar sense aprendre-te-les. Píxels d’incontinència expressiva. Tecles que no cal que toquis. Centímetres acolorits. Racions d’equilibri formal. Bitllets de curs il·legal. Frames per emmarcar. Trossets de color. Cèl·lules pintades. Mosaic per caminar. Temes que no cal entendre. Zones per explorar amb mirada inquieta. Graella pintada. Espurnes imaginades".


Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner